top of page
e52810a1-0125-46dd-8e71-65838523c689_edited_edited.jpg

EVEN VOORSTELLEN

Eva Buis

Mijn naam is Eva Buis en ben geboren en getogen in Leiden, waar ik nog steeds woon. Van jongs af aan hou ik ervan om creatief bezig te zijn en mensen te helpen. Toen bleek dat mensen geholpen kunnen worden door middel van kunst was de keuze voor de opleiding beeldende vaktherapie (voorheen kunstzinnige therapie genoemd) dan ook snel gemaakt. In 2019 ben ik afgestudeerd als beeldend vaktherapeut met antroposofische grondslag.

Sinds dien heb ik deze praktijk met veel plezier opgestart en behandel ik mensen met verschillende hulpvragen.

Tijdens mijn opleiding heb ik twee stages gelopen waarbij ik veel ervaring heb opgedaan met mensen met een verstandelijke en/of fysieke beperking. Hier draaide ik mee met de dagbesteding en bood ik ze beeldende therapie aan. Daarnaast heb ik veel gewerkt met kinderen, 10 jaar als kinderoppas en een half jaar in Londen als au-pair. Verder ben ik ervaringsdeskundige met overspanning/burn-out wat ik in het verleden heb gehad.

In mijn herstelproces heb ik veel baat gehad bij de kunstzinnige opdrachten die ik tijdens de opleiding heb geleerd. Ook heb ik hierdoor geleerd hoe beeldende therapie kan helpen een burn-out te voorkomen.

Ik ben opgeleid om uiteenlopende klachten te verhelpen in een veilige omgeving waarin ik persoonlijke aandacht geef aan de individuele cliënt en waarbij ik verder kijk dan alleen de klacht of het ziektebeeld.

Naast mijn werk in Praktijk Kunst Kracht werk ik ook tijdelijk twee dagen in de week bij Centrum Siena in Den Haag. 

Creatief bezig zijn is waar ik gelukkig van word en dit geluk gun ik andere mensen ook.

Gevolgde nascholingen:

- Innerlijke verdieping Basisbehoeften (2021)

- Praktische verdieping Trauma-sensitieve ondersteuning (2021, Trauma Company)

- Basiscursus Trauma-sensitieve ondersteuning (2020, Trauma Company)

- Wolvilten (2020)

EmptyName 5.jpg

Ervaring

Werkervaring website.png
bottom of page